Zo heb je altijd een heerlijke geur in huis

We verlangen allemaal naar een opgeruimd huis, mooie kleuren en een interieur om bij weg te dromen, en waar het altijd lekker ruikt. Dat opruimen moet je zelf doen, maar die heerlijke geur hoeft niet moeilijk te zijn. Je hoeft er namelijk zelf weinig aan te doen. Om zo’n heerlijke geur in huis te creëren hoef je alleen een paar producten aan te schaffen. Welke dat zijn, lees je hieronder. 

Lavendel en Kaarsen in je Interieur

Een bos bloemen

De geur van verse bloemen. Alleen door eraan te denken ruik je die geur al. Het is toch fantastisch om daar elke dag na werk in thuis te komen? Haal daarom wekelijks een mooi boeket bloemen. Je hebt daar ongeveer een week plezier van. Niet alleen van de geur, maar ook van de kleur. Een bos bloemen in huis doet namelijk iets met je. Het kan je een heel blij gevoel geven. Zo’n bos bloemen is misschien ook net dat beetje kleur, dat je anders mist in je interieur.

Veel lekkere geurblokjes

Naast een bos bloemen kun je ook een paar geurblokjes in huis halen. Deze blokjes zijn echt een trend de laatste jaren. Ze worden op heel veel manieren gebruikt om je huis lekker te laten ruiken. Allereerst kun je er een paar op een schaaltje leggen. Sommige schaven ze ook af en gebruiken dat schaafsel in de stofzuiger. Zo ruikt je huis tijdens het stofzuigen ook heerlijk. Anderen gebruiken het stukje schaafsel juist om op te branden als wax. Soms wil je ook niet alleen een heerlijke geur in de kamer, maar ook in bepaalde kasten. Hang ze bijvoorbeeld in je kledingkast in een zakje. Het is dan wel belangrijk om er een zakje omheen te doen, omdat de wax altijd af kan geven op je kleren. 

Mooie geurkaarsen 

Geurkaarsen zijn echt een aanwinst in je interieur. Ze ruiken niet alleen lekker, maar zijn vaak ook echte eyecatchers in huis. Koop een aantal geurkaarsen in dezelfde geur om deze te verspreiden door huis. Je kunt ze dan ook nog eens in verschillende vormen en maten aanschaffen. Zo heb je bijvoorbeeld geurkaarsen in glas, die een chique uitstraling geven aan jouw interieur. Je hebt ook geurkaarsen in allerlei vormen die weer voor een speels karakter zorgen. Denk bijvoorbeeld aan een kaars in de vorm van een mooie designertas of juist in een mooie vrouwen body. Het zijn mooie kaarsen, die ook nog eens voor een heerlijke geur in huis zorgen.

Geef een reactie