Dit zijn echte sfeermakers voor in huis

De laatste jaren is het in om voor een strak interieur te kiezen. Dat vinden we prachtig, maar daar wordt de uitstraling wel een beetje saai van. Zo’n interieur kan dus wel een sfeermaker gebruiken. In dit artikel lees je wat voor accessoires je toe kan voegen om die sfeer terug in huis te krijgen.

Een bos bloemen

Als je meer sfeer in huis toe wil voegen dan doet een bos bloemen al veel wonderen. Zoek een mooie plek in huis, waar je een mooi boeket neer kunt zetten. Deze moet je uiteraard wel elke week verversen. Daarentegen krijg je er wel weer een heerlijke geur in huis voor terug. 

Met de prijzen van tegenwoordig zijn bloemen natuurlijk niet meer te betalen. Voornamelijk als je deze elke week moet verversen. Een alternatief zou zijn om een mooi bos droogbloemen te kopen. Deze gaan veel langer mee en geven een echte sfeer in huis. 

Qua kunstbloemen heb je ook nog veel te kiezen. Kies bijvoorbeeld voor een mooi gekleurd boeket met paars, oranje en roze bloemen. Of ga juist voor wat mooie gouden takken, die mooi bij jouw zwarte interieur kleuren. Al zou een gekleurd boeket wel altijd voor meer sfeer zorgen, aangezien de kleuren lekker afsteken bij het interieur. Daarom valt zo’n boeket ook meteen op bij binnenkomst. Vooral als je ook een eyecatcher als vaas kiest.

Verschillende mooie accessoires

Sfeer heeft meestal grotendeels met kleur te maken. Als je voor zwarte en beige tinten kiest dan wordt een interieur heel strak, maar ook eentonig. Je merkt dan al snel dat je echte kleur mist in huis. Natuurlijk kun je die wel altijd nog toevoegen op een later moment.

Zo kun je verschillende accessoires toevoegen die wel dat beetje kleur in huis brengen. Denk bijvoorbeeld aan een mooi kleed op de bank of wat mooie kussens. Doordat ze een andere kleur hebben, vallen ze meteen op.

Andere mogelijkheden zijn de verdere aankleding. Denk aan tafel boeken in verschillende kleuren of mooie geurkaarsen in verschillende vormen. Wellicht nog wat kandelaren met diverse kaarsen. Je kunt hierbij echt wel spelen met kleur. Als jouw interieur al zo strak is, mag je qua accessoires wel kleuren door elkaar heen gebruiken. De combinatie van oranje met roze is bijvoorbeeld helemaal in. Combineer dus een roze kaars met een oranje boek of juist andersom. Die combinatie gaat echt stralen in jouw huis. Wat accessoires wel niet kunnen doen met de sfeer in een woning. 

Geef een reactie