Leuke uitjes met je partner

Het maakt niet uit hoelang je samen bent, het is altijd belangrijk om te blijven daten met elkaar. Sociale familie activiteiten plannen is niet altijd even makkelijk als je een gezin hebt. Spreek daarom af dat jullie elke maand een keer tijd voor elkaar vrij maken. Organiseer dan een date voor elkaar en wissel dat af. Benieuwd welke uitjes jij kunt organiseren? Je leest het hieronder.

Belgische Chocolade Workshop

Volg een workshop

We zijn nooit te oud om te leren. Daarom is het wel leuk om een keer een workshop te volgen met z’n tweeën. Je kunt het zo gek niet bedenken en er is een workshop voor, dus daarmee is jouw keuze reuze. Volg bijvoorbeeld een chocoladeworkshop. Je leert dan alle basisprincipes om Belgische chocolade te maken. 

De meeste workshops hebben wel met eten te maken. Zo heb je ook een workshop ‘Waffles ‘n Beer’, waarbij je de twee heerlijke Belgische specialiteiten met elkaar combineert. Ben je toch niet zo’n bierliefhebber? Dan is er ook een workshop om Brusselse wafels te maken. 

Wil je juist iets anders leren, behalve bakken en koken? Misschien willen jullie juist iets actiefs of creatiefs doen. Denk bijvoorbeeld aan een Spaanse cursus om jezelf verstaanbaar te maken op vakantie. Of wat dacht je bijvoorbeeld van tekenlessen voor beginners? 

Een heerlijke proeverij

Ben je niet zo van het zelf koken en bakken? Dan is een proeverij of romantisch diner wellicht iets voor jullie. Je hoeft dan zelf niks te doen, want alles wordt jou voorgeschoteld. Denk bijvoorbeeld aan een Gin & Tonic of Rum proeverij. Deze proeverijen liggen niet zo voor de hand in België misschien, maar zijn zeker het proberen waard. Zeker als je van een van deze drankjes houdt. 

Het zal je waarschijnlijk niet verbazen, maar de bierproeverij hoort natuurlijk ook in dit rijtje thuis. Door heel België worden er een hoop verschillende proeverijen georganiseerd. Naast de standaard bierproeverijen, zijn er ook een hoop ‘beerwalks’ te boeken. Zo leer je niet alleen de ins en outs over de biertjes, maar ook zeker over de stad. 

Wil je iets organiseren, waar je partner echt door verrast is? Dan is ‘bath and barley’ zeker een aanrader. Naast alle biertjes die je kunt proeven, ga je jezelf ook onderdompelen in het bier. Bath and barley is namelijk een bier spa. Hier ga je dus in een mix van water, hop en kruiden lekker badderen terwijl je tegelijkertijd een biertje proeft. Daarna kun je nog de hopsauna in. Een perfect dagje uit voor jou en je partner dus! 

Geef een reactie