Haal deze eyecatchers vandaag nog in huis

De meeste mensen houden van een strak en basic interieur. Dat begrijpen wij helemaal. Alleen een beetje kleur kan geen kwaad in huis. Soms moet je een paar eyecatchers toevoegen aan de inrichting. Je zult zien dat deze spullen voor een hele andere uitstraling gaan zorgen. Aan wat voor eyecatchers je dan moet denken, lees je hieronder.

Boeken en een Vaas

Een grote vaas

Een grote vaas in huis halen is altijd een goed idee. Je kunt dus heel gemakkelijk combineren in elk interieur. Het mooiste is wel om deze meteen te laten vullen. Denk aan een mooi boeket van droogbloemen. Die kleuren van de bloemen geven dan weer kleur aan je interieur. Bovendien kan die vaas ook een mooie felle kleur hebben. 

Houd je niet zo van grote vazen? Schaf dan een kleiner exemplaar aan. Kies dan wel een vorm die je normaal niet zo snel ziet bij vazen. Zo wordt het oog er naartoe getrokken, wat je uiteraard wil bereiken. Denk hierbij aan vazen in de vorm van lippen, citroenen, tasjes en andere leuke vormen.

Een gave lamp

Heb je niet zoveel met vazen, maar wil je wel een eyecatcher in huis halen? Denk dan eens aan een gave lamp. Net zoals vazen hebben ze ook lampen in allerlei vormen en maten. Je kunt kiezen voor een hele opvallende hanglamp boven de eettafel. Vanuit alle hoeken van de kamer valt zo’n lamp heel erg op. Dat doet iets met de uitstraling van je interieur.

Wil je het eetgedeelte juist heel basic houden? Dan is het wellicht beter om een tafellamp of staande lamp aan te schaffen in een gave kleur of vorm. Zo heb je bijvoorbeeld een tafellamp in de vorm van een panter, een aap en een palmboom. 

Is dat niet helemaal je ding? Dan kun je ook kiezen voor een industriële vloerlamp. De lampen met industrieel karakter zijn vaak al een behoorlijke eyecatcher in huis. Denk aan een vloerlamp met meerdere lampen aan of op elkaar. Zoiets valt meteen op als je de woonkamer binnenkomt. Daar wordt echt je aandacht naar toe getrokken.

Bovendien kun je natuurlijk ook een aantal eyecatchers in huis plaatsen en nog steeds een heel strak interieur behouden. Je hoeft dus niet te kiezen dus een lamp of vaas als eyecatcher. Kies gewoon voor allebei, want ze zijn goed te combineren. Voornamelijk in een rustig en strak interieur, kun je veel eyecatchers met elkaar combineren.

Geef een reactie